Wagenpark

TVG Wagenpark

Onze chauffeurs zijn bekwaam, ons wagenpark robuust.

Of het nu gaat om oplossingen voor grote of kleine transporten. Wij gaan 100% voor kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van duurzaam transport en efficiƫnt vervoer.

Dit doen we met behulp van een uitgebreid en zeer kwalitatief wagenpark dat tot in de puntjes wordt onderhouden in onze eigen werkplaats. Onze 22 trekkende eenheden rijden op speciale CO2 brandstof en worden continu gemonitord op bandenspanning. Zo kunnen we uw transport zo duurzaam mogelijk uitvoeren.

Naast de 22 wagens in ons wagenpark, beschikken we ook nog over een 40-tal opleggers. Hiermee hebben we meer dan voldoende capaciteit om ook de grotere klussen aan te kunnen.

Natuurlijk mogen ook goede chauffeurs niet ontbreken. Daarom werken we bij Taks van Gils alleen met betrouwbare, goed opgeleide en Nederlands sprekende chauffeurs. Hierdoor kan er zeker niets misgaan op het gebied van kennis of communicatie. Zo zorgen we voor een betrouwbaar, duurzaam en kwalitatief transport van uw goederen.
Om aan alle aanvragen te kunnen voldoen, hebben wij wagens met de nodige hulpmiddelen zoals laad- en loskranen. Deze kunnen alle verschillende typen pakkettering verladen.

Gespecialiseerd transport

Daarnaast bestaat ons wagenpark uit open trailers (voor het vervoer van breedplaat en staalconstructies), maar is ook transport op een citytrailer mogelijk indien het transport door smallere stedelijke straten moet worden vervoerd.

Lean and green

Een transport plannen?

Vul het contactformulier in of bel ons op: 0162 453 725

Service

Altijd flexibel

Onze experts denken met u mee

Betrouwbaarheid

Direct zekerheid

Altijd op tijd en zonder verrassingen

Kwaliteit

Lage kosten

Bij TVG betaalt u nooit te veel