Distributie vervoer

TVG Distributie vervoer

Ons wagenpark staat voor u klaar.

Het uitbesteden van een logistiek probleem kan voor uw bedrijf een hoop tijd en zorgen besparen. Daarom bieden we u een flexibele distributie vervoersdienst aan. We zorgen hierbij altijd voor een efficiënte en betrouwbare oplossing die aansluit op uw wensen. Zo kan u zorgeloos uw distributie vervoer uit handen geven.

We hebben inmiddels ruim 100 jaar ervaring in het transporteren van goederen en begrijpen als geen ander dat onze diensten vragen om oplossingen op maat. Als opdrachtgever voor een transport heeft u waarschijnlijk al een behoorlijk goed beeld van hoe u het vervoer graag geregeld zou hebben.

U wilt zekerheid over uw transport, daarom is het voor ons een speerpunt om de foutmarge zo klein mogelijk te houden. Wij doen dit door de lijnen tussen opdrachtgevers, directie en personeel zo kort mogelijk te houden en zo min mogelijk afhankelijkheden te creëren met derden. Zo hebben we bijvoorbeeld een kwalitatief hoogstaand en uitgebreid wagenpark, een eigen werkplaats met brandstofvoorziening en ervaren chauffeurs met een goede opleiding.

Wij hebben van transport onze specialiteit gemaakt!

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing op maat
  • Lean & Green certificaat
  • Voornamelijk actief in de Benelux & Duitsland
Lean and green

Een transport plannen?

Vul het contactformulier in of bel ons op: 0162 453 725

Service

Altijd flexibel

Onze experts denken met u mee

Betrouwbaarheid

Direct zekerheid

Altijd op tijd en zonder verrassingen

Kwaliteit

Lage kosten

Bij TVG betaalt u nooit te veel