Over TVG

TVG Over TVG

We zijn al ruim 100 jaar in vervoering.

Onze herkomst

Het bedrijf Taks van Gils werd in 1920 gestart. Destijds werd er in eerste instantie begonnen met het leveren van hooi en stro met behulp van paard en wagen.

Na enkele jaren raakte de familie Struijk betrokken en werden er naast grondstoffen ook bestratingsmaterialen aangeleverd.

Janus Taks was 22 toen hij in dienst kwam bij het bedrijf. Zijn broer Jan volgde al snel en samen reden zij vanaf 1956 op de eerste aangeschafte vrachtwagens.

In de daaropvolgende jaren groeide het bedrijf verder en werden de routes langer. Langzaam werd het tijd om nieuwe chauffeurs aan te nemen. In 1987 het bedrijf werd overgenomen door de derde generatie van de familie. Het bedrijf werd opgesplitst in een tak voor bouwmaterialen transport en een tak voor gastransport.

Het huidige Taks van Gils transportbedrijf groeide voort uit het bedrijf dat gespecialiseerd was in het vervoer van bouwmaterialen en is sinds 1992 gevestigd aan de Rederijweg, te Oosterhout.

Zo’n 15 jaar later, in 2007, kwam Erik Reniers bij het familiebedrijf werken. Hij vertegenwoordigt inmiddels de vierde generatie van het familiebedrijf en is in 2009 toegetreden tot de directie. Een jaar later is ook Kevin Koreman in dienst gegaan.

Sinds 2017 hebben Erik en Kevin het bedrijf volledig overgenomen. Zij zijn de personen die nu samen met het personeel ‘de kar trekken’.

Dienstverlening

Voor veel bedrijven is logistiek een proces dat tot veel vraagstukken leidt. Daarom staan wij altijd voor u klaar om een passende oplossing te bedenken voor uw uitdagingen op het gebied van transport. Hier hebben wij onze specialiteit van gemaakt!

Lean and green

Een transport plannen?

Vul het contactformulier in of bel ons op: 0162 453 725

Service

Altijd flexibel

Onze experts denken met u mee

Betrouwbaarheid

Direct zekerheid

Altijd op tijd en zonder verrassingen

Kwaliteit

Lage kosten

Bij TVG betaalt u nooit te veel