TVG Transportbedrijf Moerdijk

Distributievervoer

U heeft goederen die van de ene op de andere plek moeten komen, maar heeft verder geen idee hoe dit het beste aangepakt kan worden. Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Wanneer u kiest om van ons distributievervoer gebruik te maken nemen wij alle zorgen weg die bij logistiek komen kijken. Zo vinden wij het belangrijk dat er maatwerk wordt geleverd bij elke dienst.

Zodat wij de beste service aan u kunnen verlenen, luisteren wij graag naar uw wensen en voorkeuren om vervolgens een passend plan te maken voor het vervoeren van al uw producten.

Neem nu contact op voor een persoonlijk plan!

Zodat problemen tijdens het vervoeren van uw producten voorkomen kunnen worden, proberen wij de foutmarge zo klein mogelijk te houden. Voor ons is het namelijk erg belangrijk om u de beste service, kwaliteit en betrouwbaarheid te geven.

Om dit te kunnen waarmaken zorgen wij ervoor dat er snelle communicatie plaatsvindt tussen personeel, directie en opdrachtgevers. Hiermee wordt vermeden dat er in bepaalde situaties afhankelijkheid kan zijn met derden. Door dit te doen geven wij u zekerheid over dat uw producten op tijd en in goede staat naar de juiste plek worden getransporteerd.

Bouwmateriaal transport

Het vervoeren van bouwmaterialen is een vak apart en daarom is het onze prioriteit om een zo goed mogelijke service te bieden voor uw materialen. Of het nou om het vervoeren van bakstenen, betonproducten, hout of bouwstaalnetten gaat, het heeft allemaal een speciale manier van transport nodig.

Heeft u bouwmateriaal wat in de stad geleverd moet worden? Dit is geen probleem! Wij beschikken ook over open trailers en citytrailers. Plan nu uw bouwtransport naar de stad

Bij Taks van Gils beschikken wij over het nodige specialisme voor het veilig vervoeren van al uw bouwmaterialen. Zo hebben wij al meer dan 100 jaar ervaring opgebouwd waardoor er altijd een goede oplossing gevonden kan worden om het juiste transport te vinden.

Evenals bij het distributietransport, is het altijd mogelijk om uw wensen en ideeën door te geven voor de best mogelijke service. Samen met ons het perfecte transport vinden? Neem nu contact op!

Wagenpark

Bij Taks van Gils vinden wij het erg belangrijk dat ons vervoer op de meest duurzame en efficiëntste manier gebeurt. Om dit waar te kunnen maken, beschikken wij over ons eigen wagenpark.

Op ons wagenpark staan maar liefst 22 wagens en een 40-tal opleggers. De wagens en opleggers worden allemaal goed onderhouden in onze eigen werkplaats. Door het grote aanbod van opties is het mogelijk om zowel kleinere klussen als grotere klussen aan te nemen. Wanneer wij een klus aannemen, is het voor ons belangrijk om 100% kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden.

Om ook duurzaam rijden waar te kunnen maken, hebben wij ervoor gekozen om alle wagens op CO2 brandstof te laten rijden. Daarnaast wordt de bandenspanning ook regelmatig gecontroleerd waardoor er minder brandstof wordt gebruikt en onze chauffeurs veilig op weg kunnen.

Taks van Gils vindt het erg belangrijk dat uw spullen op de best mogelijke manier worden vervoerd. Onze chauffeurs zijn dan ook goed opgeleid waardoor er niks mis kan gaan op het gebied van kennis en communicatie.

Gaat u samen met ons voor duurzaam en vertrouwd transport? Neem dan contact met ons op!

Lean and green

Een transport plannen?

Vul het contactformulier in of bel ons op: 0162 453 725

Service

Altijd flexibel

Onze experts denken met u mee

Betrouwbaarheid

Direct zekerheid

Altijd op tijd en zonder verrassingen

Kwaliteit

Lage kosten

Bij TVG betaalt u nooit te veel