Lean & Green

TVG Lean & Green

Taks van Gils neemt maatregelen om het milieu minder te belasten.

Wij begrijpen maar al te goed dat transport zo duurzaam mogelijk moet om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Daarom zijn wij geliƫerd aan Lean & Green. Een keten wijde samenwerking van transportbedrijven die op duurzame wijze resultaten willen halen.

Door deze samenwerking tussen bedrijven en organisaties in de gehele keten, is het mogelijk om data en -inzichten te verzamelen en te delen op het gebied van de belasting van het milieu. Door deze gevalideerde inzichten wordt het in de gehele keten gemakkelijker om duurzame maatregelen te nemen en transport minder belastend te maken.

Bij Taks van Gils houdt het dus niet op bij denken aan een beter milieu. Wij begrijpen onze verantwoordelijkheid op dit gebied en proberen daarom aanpassingen te doen in onze bedrijfsvoering, die onze carbon footprint verkleinen.

Zo zijn we de afgelopen jaren overgestapt op speciale CO2 brandstof (geleverd door Den Hartog) en hebben we onze wagens voorzien van TPMS sensoren. Hierdoor heeft onze brandstof een minder belastende uitstoot en is de bandenspanning van ons volledige wagenpark te allen tijde optimaal.

Lean and green

Een transport plannen?

Vul het contactformulier in of bel ons op: 0162 453 725

Service

Altijd flexibel

Onze experts denken met u mee

Betrouwbaarheid

Direct zekerheid

Altijd op tijd en zonder verrassingen

Kwaliteit

Lage kosten

Bij TVG betaalt u nooit te veel