Taks van Gils, uw betrouwbare partner voor transport & logistiek

Om u hierbij te helpen, kan het een uitkomst bieden om samen te werken met een transportfirma. Zo weet u zeker dat alles goed is geregeld en er met u mee gedacht wordt. Taks van Gils is een betrouwbare partner op het gebied van transport en wij willen u dan ook graag helpen om het transport voor uw bedrijf zo goed en snel mogelijk te regelen. Het is een echt familiebedrijf waarbij inmiddels de vierde generatie ook is toegetreden tot de directie. Taks van Gils is sinds 1992 gevestigd in Oosterhout.  

Met al meer dan 100 jaar ervaring zijn wij een echte kenner op dit vakgebied en weten wij voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. Wij begrijpen dat iedere klus een oplossing op maat nodig heeft en dat u al een duidelijk beeld heeft hoe dit er het beste uit kan zien. Daarom horen wij graag wat uw eisen zijn zodat wij vervolgens aan de slag kunnen om u een zo goed mogelijk aanbod te kunnen doen.  

 

Maak een afspraak en bespreek samen met ons uw wensen!

 

Door onze jarenlange ervaring hebben wij al veel verschillende situaties meegemaakt waardoor wij ook bij lastige vraagstukken flexibel met u mee kunnen denken om toch tot een oplossing te komen. Wij bieden direct zekerheid voor uw transport en zorgen dat dit altijd volgens planning zal lopen. Ook hechten wij waarde aan het milieu en doen wij ons best om voor zo min mogelijk belasting te zorgen. Daarom zijn wij verbonden aan Lean & Green, een samenwerking met verschillende transportbedrijven die er uiteindelijk voor willen zorgen dat het transport duurzamer en minder belastend zal zijn.  

Om al ons transport zo goed mogelijk te laten verlopen zorgen wij ervoor dat de lijnen tussen opdrachtgevers, directie en personeel zo kort mogelijk blijven. Op deze manier blijft alles goed gecontroleerd en weten wij, maar ook u waar we aan toe zijn.  

Taks van Gils staat voor u klaar voor al uw distributievervoer. Met behulp van ons wagenpark bieden wij voor elk type transport de juiste wagen. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor klein of groot transport, Taks van Gils helpt u graag om dit te regelen! Wij beschikken in totaal over 22 verschillende wagens en 40 opleggers. De voertuigen worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden in onze eigen werkplaats.   

 

Uw transport laten regelen door Taks van Gils? Plan direct een afspraak!

Om de kwaliteit van het proces hoog te houden, werken wij alleen met betrouwbare, goed opgeleide en Nederlands sprekende chauffeurs. Hierdoor gaan wij de mogelijkheid tot misverstanden uit de weg en weet u zeker dat uw transport in goede handen is bij onze chauffeurs.  

Naast distributievervoer kunt u ook bij ons terecht voor transport van bouwmaterialen. Of het nu bouwstenen, bouwstaalnetten of bestratingsmateriaal betreft, het heeft allemaal wel eens op onze kraanwagens gelegen. Ons wagenpark beschikt over diverse opleggers waardoor we voor elke situatie een passende en efficiĆ«nte oplossing kunnen vinden om uw bouwmateriaal te vervoeren.  

Bij het regelen van uw transport gaan wij voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid! Dit maken wij waar met behulp van ons ervaren en goed opgeleide personeel.  

Wilt u graag meer weten over de transportopties die Taks van Gils te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie! Wij zijn voornamelijk actief in de omgeving van Benelux en Duitsland.

Lean and green

Een transport plannen?

Vul het contactformulier in of bel ons op: 0162 453 725

Service

Altijd flexibel

Onze experts denken met u mee

Betrouwbaarheid

Direct zekerheid

Altijd op tijd en zonder verrassingen

Kwaliteit

Lage kosten

Bij TVG betaalt u nooit te veel