Taks van Gils, al meer dan 100 jaar transportkennis

Bij Taks van Gils bent u aan het juiste adres en weet u zeker dat al het transport volgens uw wensen en op tijd geregeld is!  

Met al meer dan 100 jaar ervaring is Taks van Gils een echte kenner op het gebied van transport en logistiek. Voor iedere situatie weten wij een passende oplossing te vinden en ervoor te zorgen dat al het vervoer op tijd geregeld is en zonder problemen gedaan wordt. Wij begrijpen dat iedere klus een oplossing op maat nodig heeft en dat u al een duidelijk beeld heeft hoe dit er het beste uit kan zien. Daarom horen wij graag wat uw eisen zijn zodat ons team met experts vervolgens aan de slag kan gaan om u een zo goed mogelijk aanbod te kunnen doen. 

Bespreek uw wensen en ontvang een voorstel

Tijdens het transport is het natuurlijk belangrijk dat er zo weinig mogelijk fouten gemaakt worden en daarom doen wij ons uiterste best om de foutmarge zo klein mogelijk te houden. Doordat er al meer dan 100 jaar ervaring is op dit vakgebied, beschikt het bedrijf over uitgebreide kennis over hoe transport bij verschillende bedrijven te werk gaat en de logistiek die hierbij komt kijken. Daarom kan er voor elk soort distributie een passende oplossing gevonden worden.  

Ook is het erg belangrijk dat onze wagens goed onderhouden blijven om vertraging tijdens het transport te voorkomen. Om goed onderhoud te kunnen plegen, beschikken wij over een kwalitatief hoogstaand en uitgebreid wagenpark, een eigen werkplaats met brandstofvoorziening en ervaren chauffeurs met een goede opleiding.  

Om ervoor te zorgen dat al onze chauffeurs verstand van zaken hebben, werken wij alleen met betrouwbare, goed opgeleide en Nederlands sprekende chauffeurs. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan en is uw transport altijd in goede handen.  

Taks van Gils is gespecialiseerd in distributievervoer en bouwmateriaal transport.  

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen door de logistiek en het transport voor te regelen voor uw distributievervoer. Taks van Gils heeft ruime ervaring op het gebied van distributievervoer en kan dus een passend bod op maat creĆ«ren. We zorgen hierbij altijd voor een efficiĆ«nte en betrouwbare oplossing die aansluit op uw wensen. Ons team met experts staat voor u klaar en denkt met u mee voor de beste transport opties!  

 

Bespaar tijd en zorgen, geef uw distributievervoer uit handen

Ook bij het transporteren van al uw bouwmaterialen staan wij altijd voor u klaar. Het vervoeren van bouwmaterialen is niet altijd eenvoudig. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij een zo goed mogelijke service kunnen bieden voor het veilig vervoeren van uw materialen. Of het nu gaat om het vervoeren van bakstenen, hout of bouwstaalnetten, bij ieder materiaal is er een andere manier van transporteren nodig.  

Om voor elk soort bouwmateriaal de juiste wijze van transport te kunnen bieden, beschikken wij in totaal over 22 verschillende wagens en 40 opleggers. Heeft u bouwmateriaal wat in de stad geleverd moet worden? Dit is geen probleem! Wij beschikken ook over open trailers en citytrailers. 

 

Zoals u ziet beschikken wij over genoeg transportmogelijkheden en kennis om uw transport zo goed mogelijk te kunnen regelen.  

 

Wilt u meer weten over de kennis en ervaring? Neem dan gerust contact met ons op! 

Lean and green

Een transport plannen?

Vul het contactformulier in of bel ons op: 0162 453 725

Service

Altijd flexibel

Onze experts denken met u mee

Betrouwbaarheid

Direct zekerheid

Altijd op tijd en zonder verrassingen

Kwaliteit

Lage kosten

Bij TVG betaalt u nooit te veel